• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Babagan awake dhewe

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd.

Apa Pilih Kita

Perusahaan

Wiwit diadegaké, perusahaan wis ngeyel ngembangaken ilmu lan teknologi, adhedhasar reputasi lan integritas, njaga pembangunan sustainable apik, netepake sistem manajemen kualitas sing ketat lan sistem manajemen.

Riset

Perusahaan kasebut nduweni komitmen kanggo riset lan pangembangan kompatibilitas elektromagnetik lan teknologi penindasan harmonik.Kita minangka salah sawijining pabrik sing paling potensial ing China.

Kualitas

Kabeh produk rampung kita 100% mriksa lan dikirim dening staf produksi profesional, penguji lan peralatan testing profesional kanggo njamin kualitas lan linuwih saben produk.

Apa We Do

Testimoni

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd. didegake ing taun 2006. Nyukupi kabutuhan pangembangan pasar, ngrumusake rencana pemasaran kanggo nyedhiyakake produk sing dipercaya, murah lan layanan berkualitas tinggi, perusahaan kasebut nyedhiyakake manufaktur saringan swara EMI lan tes EMC. lan layanan solusi sawise sawetara taun pembangunan.

Kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo kompatibilitas elektromagnetik (EMC) lan implementasi proyek, lan nyedhiyakake seri produk panyaring saluran listrik kayata saringan EMI, penekanan kelompok pulsa, lan surge surge.Filter EMI kalebu saringan daya fase tunggal AC kelas militer/kelas industri, saringan daya telung fase AC, lan saringan daya DC.Umume produk wis lulus sertifikasi CUL, CE, CQC, ROHS.Kita bisa nyedhiyani macem-macem saringan daya 0.5A-1000A ing 2-4 minggu, nyedhiyani EMC pre-test lan technical support, lan nyedhiyani kanggo pelanggan karo macem-macem saringan daya selaras.Filter daya EMI minangka produk utama, akeh digunakake ing sistem tenaga, sistem tenaga, sistem konversi frekuensi, sistem digital, sistem komunikasi, peralatan medis, peralatan uji coba, elektronik konsumen lan lapangan liyane.Iku pilihan pisanan kanggo kompatibilitas elektromagnetik (EMC).

Pabrik Kita

Sawise pirang-pirang taun pembangunan, kita duwe luwih saka 3,000 meter persegi pabrik produksi lan ruang kantor lan laboratorium kanthi hak properti dhewe.Peralatan uji coba kalebu mesin uji semprotan uyah, peralatan uji EMC, analisa jaringan, kanthi peralatan insulasi voltase ngadeg, uji jembatan digital LCR Kayata macem-macem peralatan, iki bisa njamin kualitas bahan mentah lan produk rampung ing kabeh aspek.Bengkel produksi meliputi bengkel injeksi plastik, bengkel stamping cangkang logam, bengkel produksi dan perakitan filter, bengkel pengemasan filter, bengkel inspeksi filter

Kabeh produk rampung kita 100% mriksa lan dikirim dening staf produksi profesional, penguji lan peralatan testing profesional kanggo njamin kualitas lan linuwih saben produk.

FZL_3006

b959c2d1571cc049f198b7332a86c36

FZL_3006

d19154c87cbaeffb0422b0a3d990370

FZL_3006

FZL_3006

FZL_3006

FZL_3006

photobank (9)
photobank (10)
fba349437ca95f77fb22e5a69007d70
FZL_3000
photobank (3)

Sejarah Kita

2008: Perusahaan iki diadegaké ing Distrik Xindu, Chengdu.

2009: Perusahaan ngrampungake registrasi merek dagang produk DOREXS.

2010: Perusahaan nindakake promosi situs web lan produk ing macem-macem situs web domestik ing China.

2011: Kinerja perusahaan terus berkembang lan wiwit ngrancang kanggo nyebarake operasi global.

2013: Merek perusahaan DOREXS ngrampungake registrasi merek dagang Uni Eropa, merek dagang Madrid, merek dagang Amerika lan papan liyane.

2015: Kanggo pangembangan jangka panjang, perusahaan ngginakaken luwih saka 5 yuta kanggo tuku tanduran khusus kanthi 2,600 meter persegi ing Jintang County, Chengdu.

2016: Perusahaan iki ngadegake departemen dodolan pasar jaban rangkah lan resmi ngluncurake upaya kanggo ngembangake bisnis internasional.

2017: Perusahaan resmi pindhah saka Distrik Chengdu Xindu menyang bengkel profesional ing Jintang Industrial Park, Chengdu, kanthi tambahan, mbangun bengkel injeksi plastik anyar, bengkel cangkang logam, lan laboratorium uji EMC.

2018: Perusahaan berkembang kanthi cepet.Supaya kanggo lay metu pembangunan mengko, nyiyapake tim R&D lan nggedhekake tim sales, perusahaan ngginakaken luwih saka 8 yuta yuan kanggo tuku pabrik profesional kapindho ing Guanghan City, Provinsi Sichuan.

2020: Nalika pengaruh perusahaan saya kuwat, Sekretaris Provinsi Sichuan karo timnya teka ing perusahaan kita kanggo nuntun arah kerja kita.