• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DAC4 3 Phase EMI Power Line Noise Filter Series–Rated Current: 40A—100A

Katrangan singkat:

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise
■ Rated Saiki: 40A-100A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

Kasus aplikasi saka produk seri Filter daya telung fase

Seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita ditondoi kanthi desain sirkuit panyaring standar, ukuran cilik, rega murah, lan kinerja sing apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur 100Khz-30Mhz.Padha wis digunakake digunakake ing kabeh jinis sistem telung phase ngoper sumber daya, ups lan peralatan daya elektronik liyane, kabinèt distribusi, lan peralatan daya elektronik telung phase liyane lan peralatan lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek liyane, supaya minangka kanggo mesthekake normal lan operasi aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda tingkat Gagal peralatan, nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nyedhiyani layanan EMC Panjenengan Radiasi test ngiringan.

Fitur

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Tujuan umum

Fitur kompak, Gampang kanggo nginstal

Kasus aplikasi

Kasedhiya kanggo telung fase, telung baris peralatan sumber daya seri

informasi produk

 xdfg (2)

Dirating voltase

380/440VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2750VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

>50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

DAC4-40A

30A

<2.0mA

 

 

 

CE,ROHS

DAC4-50A

35A

<2.0mA

DAC4-60A

60A

<2.0mA

DAC4-80A

80A

<2.0mA

DAC4-100A

100A

<5.0mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC4-40A/50A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC4-60A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC4-80A/100A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: