• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Filter EMI DAP2 Kanthi Tipe On-Board Rated Saiki-1A-10A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ desain antarmuka pin
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Seri produk DAP2 sing diprodhuksi dening perusahaan kita ditondoi kanthi desain antarmuka pin, instalasi papan sirkuit sing trep, ukuran cilik, rega murah, lan kinerja sing apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur 100Khz-30mhz.
DAP2 Series EMI power line filter swara digawe saka kualitas dhuwur manganese-seng ferrite rings Magnetik lan kapasitor, lan nduweni kualitas proses kelas kapisan lan kinerja apik.desain antarmuka pin, paramèter materi bisa disesuaikan.Lan iku Filter emi karo dipatèni apik saka mode umum lan gangguan mode diferensial.Prodhuk iki prasaja ing desain, nanging nduweni kinerja sing luwih apik, sambungan sing trep, panggunaan sing trep lan rega sing murah.DAP2 Series EMI panyaring swara garis daya populer banget pasar jaban rangkah, lan akeh pelanggan ing saindhenging donya hubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.MOQ kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, sampeyan bisa hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Desain antarmuka Pin

■ pemasangan PCB

■ Kompak, entheng, dipercaya

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem peralatan lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek, kayata Perkakas kluwarga, peralatan test, peralatan medical, sistem electrical pangayoman geni, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan cahya panggung, sistem kontrol kothak daya, sistem drive cahya LED, robot automation industri, etc., supaya minangka kanggo mesthekake operasi normal lan aman saka peralatan iki lan èfèktif nyuda tingkat Gagal peralatan, Ngurangi gangguan sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan ngawal EMC Panjenengan conducted test radiation.

zsegf (8)

Peralatan testing

zsdg (3)

Hpiranti ousehold

zsegf (5)

Sistem penggerak lampu LED

informasi produk

 cfgh

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

>50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No. Rated Saiki Arus bocor Skema Kelistrikan Sertifikasi safety
DAI2-1A 1A <0,8mA CUL, CE CQC, ROHS
DAI2-3A 3A <0,8mA
DAI2-6A 6A <0,8mA
DAI2-10A 10A <0,8mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAP2-1A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAP2-6A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAP2-10A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAP2-3A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: