• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DBA3-1 Compact Multipurpose type EMI Filter——dirating saiki 1A-20A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-20A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Filter swara saluran listrik EMI seri DBA3 digawe saka cincin magnetik ferit Mn Zn lan kapasitor berkualitas tinggi, kanthi kualitas proses kelas siji lan kinerja sing apik.Ana rong mode sambungan: 1. Sambungan Bolt;2. Standar 6.3 * 0.8mm 250 jinis antarmuka plug-in;paramèter materi bisa selaras.Iku Filter EMI karo mode umum apik lan kemampuan dipatèni gangguan mode diferensial DBA3 seri EMI power line swara Filter banget populer ing pasar jaban rangkah.Akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan rega terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.Pesenan minimal kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, sistem pangayoman geni, peralatan nglereni laser, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan lampu panggung, sistem kontrol kothak daya, sistem drive cahya LED, robot automation industri lan elektromagnetik Komplek liyane. peralatan lingkungan gangguan, kanggo mesthekake operasi normal lan aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda Gagal peralatan Bisa nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nglindhungi EMC conducted test radiation.

Dirating voltase

115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

ukuran

Terminal

Skema Listrik

Sertifikasi safety

     Tetembungane

Input

Output

DBA3-1A

1A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

 

 

 

CUL, CE, CQC, ROHS

 

 

 

Dhukungan parameter

kustomisasi

DBA3-3A

3A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

DBA3-6A

6A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

DBA3-10A

10A

<0,5mA

A1

Bolt / Terminal

Bolt / Terminal

DBA3-20A

1A

<0,5mA

A1

Bolt / Terminal

Bolt / Terminal

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Mundhut Selipan

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DBA3-6A/ DBA3-10A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DBA3-1A/ DBA3-3A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: