• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DBA7 Kompak Multipurpose Type EMI Filter——Rated Current 40A-100A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 40A-100A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

DBA7 seri EMI saluran listrik Filter swara digawe saka kualitas dhuwur Mn Zn ferrite ring Magnetik lan kapasitor, karo kualitas proses kelas siji lan kinerja banget.Ana rong mode sambungan: 1. Sambungan Bolt;paramèter materi bisa selaras.Iku Filter EMI karo mode umum apik lan mode diferensial interferensi kemampuan dipatèni DBA7 seri EMI power line swara Filter banget populer ing pasar jaban rangkah.Akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan rega terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.Pesenan minimal kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter daya AC EMI Fase Tunggal

■ Tujuan umum

■ Filter karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Seri produk iki akeh digunakake ing macem-macem sistem pencahayaan industri, sistem drive daya 220VAC fase tunggal, peralatan disinfeksi lan pemurnian, peralatan pemotong laser, robot otomatisasi industri, peralatan medis skala gedhe lan peralatan listrik otomatis liyane.

zsdg (2)

peralatan nglereni laser

zsegf (7)

Peralatan medis

zsdg (3)

robot otomatisasi industri

informasi produk

 zsdg (4)

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

>50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Terminal

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

Input

Output

DBA7-40A

40A

<2.0mA

Bolt

Bolt

 

 

 

CUL, CE, CQC, ROHS

DBA7-50A

50A

<2.0mA

Bolt

Bolt

DBA7-60A

60A

<2.0mA

Bolt

Bolt

DBA7-80A

80A

<2.0mA

Bolt

Bolt

DBA7-100A

100A

<2.0mA

Bolt

Bolt

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DBA7-80A/ DBA7-100A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DBA7-40A/ DBA7-60A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: