• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Seri DEB2 High-Attenuation Type Single-Phase EMI Filter——Rated Current 40A-60A

Katrangan singkat:

■Saringan EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 40A–60A
■ Desain sirkuit Filter pindho, sambungan bolt tembaga, gampang digunakake, instalasi cepet.
■ Ing pita frekuensi 10Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita duwe efek supresi sing apik banget ing interferensi mode diferensial 10khz-30mhz lan gangguan mode umum, rega murah, kinerja apik, ndhukung macem-macem kustomisasi parameter;telung mode sambungan kabel / bolt tembaga / standar 6,3 * 0,8 soket cepet kasedhiya kanggo sampeyan milih, kang trep kanggo nggunakake lan cepet kanggo nginstal.Nduwe kinerja sing apik banget kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur saka 10khz-30mhz.

Fitur

■ Filter EMI Single-Phase Saka Sekring lan Rocker Ngalih Lan Soket Tipe

■ Desain sirkuit Filter pindho, sambungan bolt tembaga, gampang digunakake, instalasi cepet

■ Filter kinerja dhuwur

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing sistem kontrol automation, peralatan inverter, kabeh jinis kabinèt distribusi daya, peralatan medical, sistem kontrol kothak daya, robot automation industri lan peralatan lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek liyane, kanggo mesthekake operasi normal lan aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda tingkat Gagal peralatan, nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, nyedhiyani EMC konduksi radiation Bukak test ngiringan.

zsgh (6)

 Psistem kontrol jaringan ower

zsgh (5)

 Irobot otomatisasi industri

zsgh (7)

Mperalatan edical

informasi produk

 zsgh (1)

Dirating voltase

115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Terminal

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

Input

Output

DEB2-40A

40A

<2.0mA

Bolt

Bolt

 zsgh (2)

 

 

CUL, CE

 

CQC, ROHS

DEB2-50A

50A

<2.0mA

Bolt

Bolt

DEB2-60A

60A

<2.0mA

Bolt

Bolt

 

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: