• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Kabar

  • Nyaring Kebisingan Mode Umum Nggunakake Filter EMI Monolitik

    Sanajan keselak mode umum populer, alternatif bisa dadi saringan EMI monolithic. Yen ditata kanthi bener, komponen keramik multilayer iki nyedhiyakake penolakan gangguan mode umum sing apik.Akeh faktor nambah jumlah gangguan "noise" sing bisa ngrusak utawa ngganggu ...
    Waca liyane
  • Apa jinis filter emi sing kita duwe?

    Produk utama kami yaiku EMI Filter, Power Line Filter, EMI Noise Filter, low-pass filter, band-pass Fiter
    Waca liyane
  • Apa jinis saringan emi?

    Filter umum yaiku saringan low-pass, saringan high-pass, saringan band-pass, saringan band-stop, saringan kabeh-pass.
    Waca liyane
  • Apa filter EMI?

    Filter emi daya yaiku sirkuit panyaring sing kasusun saka kapasitansi, induktansi lan resistensi.Filter emi kanthi efektif bisa nyaring titik frekuensi frekuensi tartamtu ing saluran listrik utawa frekuensi ngluwihi titik frekuensi kanggo entuk frekuensi tartamtu saka sinyal daya, utawa ngilangi ...
    Waca liyane
  • Indeks Karakteristik Filter

    Frekuensi karakteristik 1) Frekuensi cutoff band fp=wp/(2p) yaiku frekuensi titik wates antarane pita pass lan zona transisi, lan gain sinyal ing titik kasebut mudhun menyang wates ngisor saka pesawat buatan. .
    Waca liyane
  • The Role Of The EMI Filter

    Peranan Filter EMI

    Apa interferensi frekuensi radio (RFI)?RFI nuduhake energi elektromagnetik sing ora dikarepake ing sawetara frekuensi nalika diasilake ing komunikasi radio.Rentang frekuensi fenomena konduksi kisaran saka 10kHz nganti 30M ...
    Waca liyane
  • Selection Of Various Filters

    Pilihan saka macem-macem Filter

    Miturut karakteristik sumber gangguan, sawetara frekuensi, voltase lan impedansi lan paramèter liyane lan karakteristik mbukak syarat, pilihan saringan sing cocog, umume nimbang: Siji, kudu elektromagnet ...
    Waca liyane