• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Filter EMI DAI2 Fase Tunggal Saka Sekring lan Tipe Soket —— Dirating Arus 1A-10A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Rated Saiki: 1A-10A

■ desain antarmuka pin

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Filter gangguan saluran listrik DAI2 Series EMI ditondoi dening antarmuka input soket IEC Standar, desain modular, volume cilik, rega murah, lan kinerja apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur 1mhz-30mhz.Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, animasi mesin game hiburan, sistem pangayoman geni, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan audio, lan peralatan liyane ing lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek, lan iku emi Filter karo dipatèni apik saka mode umum lan gangguan mode diferensial.Prodhuk iki prasaja ing desain, nanging nduweni kinerja sing luwih apik, sambungan sing trep, panggunaan sing trep lan rega sing murah.Filter swara saluran listrik DAI2 Series EMI populer banget ing pasar jaban rangkah, lan akeh pelanggan ing saindenging jagad hubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.MOQ kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, sampeyan bisa hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter EMI Fase Tunggal Saka Sekring lan Jinis Soket

■ desain antarmuka pin

■ rasio dhuwur saka kinerja kanggo biaya moke

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

zxdg (1)

Mesin game

zsegf (7)

Peralatan medis

zxdg (5)

Sistem monitoring keamanan kutha

informasi produk

 fhdf (4)

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DBI5EM ( (12)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Skema Listrik

Sertifikasi safety

DAI2-1A

1A

<0,5mA

DAI2(1~4

 

 

CUL, CE

 

CQC, ROHS

 

DAI2-3A

3A

<0,5mA

DAI2-6A

6A

<0,5mA

DAI2-10A

10A

<0,5mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DBI5EM ( (12)

DAI2-1A

DBI5EM ( (12)

DAI2-6A

DBI5EM ( (12)

DAI2-3A

DBI5EM ( (12)

DAI2-10A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: