• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

14 taun pengalaman ing teknologi nglereni laser

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd. didegaké ing 2008. Wiwit diadegaké, perusahaan wis mekso ing ngembangaken ilmu lan teknologi, adhedhasar reputasi lan integritas, ngramut pembangunan sustainable apik, netepake sistem manajemen kualitas sing ketat lan sistem manajemen.Nyukupi kabutuhan pangembangan pasar, ngrumusake rencana pemasaran kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing dipercaya, murah lan layanan berkualitas tinggi, perusahaan kasebut nyedhiyakake manufaktur panyaring swara EMI lan layanan tes lan solusi EMC sawise sawetara taun pembangunan.

  • ico

    Perusahaan

    Wiwit diadegaké, perusahaan wis ngeyel ngembangaken ilmu lan teknologi, adhedhasar reputasi lan integritas, njaga pembangunan sustainable apik, netepake sistem manajemen kualitas sing ketat lan sistem manajemen.

  • ico

    Riset

    Perusahaan kasebut nduweni komitmen kanggo riset lan pangembangan kompatibilitas elektromagnetik lan teknologi penindasan harmonik.Kita minangka salah sawijining pabrik sing paling potensial ing China.

  • ico

    Kualitas

    Kabeh produk rampung kita 100% mriksa lan dikirim dening staf produksi profesional, penguji lan peralatan testing profesional kanggo njamin kualitas lan linuwih saben produk.