• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DBI5-S Filter EMI Fase Tunggal Saka Rong Sekring Lan Saklar Rocker lan Jinis Soket ——Rated Current 1A-10A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Rated Saiki: 1A-10A

■ desain antarmuka pin

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita ditondoi dening antarmuka input soket IEC Standar, desain modular saka rong sekring lan switch tampilan prau, volume cilik lan rega murah, lan nduweni kinerja sing apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur saka 1mhz-30mhz.Padha wis digunakake digunakake ing peralatan test, peralatan medical, animasi mesin game hiburan, sistem pangayoman geni, sistem ngawasi keamanan kutha lan peralatan lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek liyane, produk iki prasaja ing desain, nanging wis kinerja luwih apik, sambungan trep, trep nggunakake. lan rega murah.Filter swara saluran listrik DBI5-S Series EMI populer banget ing pasar jaban rangkah, lan akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.MOQ kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, sampeyan bisa hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter EMI Single-Phase Saka Loro Sekering Lan Rocker Ngalih Lan Soket Tipe

■ desain antarmuka pin

■ rasio dhuwur saka kinerja kanggo biaya moke

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

zxdg (1)

Gamemlara

zsegf (7)

Peralatan medis

zsdg (4)

Peralatan testing

informasi produk

 dgd

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DBI5EM ( (12)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Skema Listrik

Sertifikasi safety

DBI5-1A-S

1A

<0,5mA

DBI5EM ( (13)

 

 

CUL, CE,CQC,ROHS

 

DBI5-3A-S

3A

<0,5mA

DBI5-6A-S

6A

<0,5mA

DBI5-10A-S

10A

<0,5mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DBI5EM ( (12)

DBI5-1A-S

DBI5EM ( (12)

DBI5-6A-S

DBI5EM ( (12)

DBI5-3A-S

DBI5EM ( (12)

DBI5-10A-S


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: