• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Filter EMI Tipe Serbaguna Kompak DAA2——Rated Current 1A-10A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Filter swara garis daya EMI seri DAA2 digawe saka cincin magnetik ferit Mn Zn lan kapasitor berkualitas tinggi, kanthi kualitas proses kelas siji lan kinerja sing apik banget.Ana rong mode sambungan: 1. Sambungan kabel;2. Standar 6.3 * 0.8mm 250 jinis antarmuka plug-in;dawa kabel lan paramèter materi bisa selaras.Iku Filter EMI karo mode umum apik lan mode diferensial interferensi kemampuan dipatèni Daa1 seri EMI garis daya Filter gangguan banget populer ing pasar jaban rangkah.Akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan rega terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.Pesenan minimal kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter daya AC EMI Fase Tunggal

■ Tujuan umum

■ Filter karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Produk seri iki saka perusahaan kita ditondoi kanthi volume cilik, rega murah, lan kinerja sing apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur 1mhz-30mhz.Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek, kayata Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, sistem pangayoman geni, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan audio, peralatan cahya panggung, peralatan nglereni laser, sistem kontrol kothak daya, Sistem drive lampu LED, robot otomatisasi industri lan liya-liyane, supaya njamin operasi normal lan aman saka peralatan kasebut, kanthi efektif nyuda tingkat kegagalan peralatan, nyuda gangguan sinyal frekuensi dhuwur menyang peralatan peripheral lan kothak daya, lan ngawal sampeyan. EMC nindakake tes radiasi.

zsdg (3)

piranti listrik

zsegf (7)

Peralatan medis

zsegf (8)

Peralatan testing

informasi produk

 xcth Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

 

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

ukuran

Terminal

Sertifikasi safety

     Tetembungane

Input

Output

DAA2-1A

1A

<0,5mA

A1

Kawat

Kawat

 

 

 

 

 

CUL, CE, CQC, ROHS

 

 

 

 

 

Dhukungan parameter

kustomisasi

DAA2-3A

3A

<0,5mA

A1

Kawat Kawat
DAA2-6A

6A

<0,5mA

A1

Kawat Kawat
DAA2-10A

10A

<0,5mA

A1

Kawat

Kawat

DAA2-1A-T

1A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

DAA2-3A-T

3A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

DAA2-6A-T

6A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

DAA2-10A-T

10A

<0,5mA

A1

Terminal

Terminal

Skema Kelistrikan

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAA2-1A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAA2-10A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAA2-3A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAA2-6A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: