• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Deb1 Series High-Attenuation Type Single-Phase EMI Filter——Rated Current 1A-6A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A–6A
■ Desain sirkuit Filter pindho, Sambungan kabel, instalasi gampang lan cepet
■ Ing pita frekuensi 10Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita duwe efek supresi sing apik banget ing interferensi mode diferensial 10khz-30mhz lan gangguan mode umum, rega murah, kinerja apik, ndhukung macem-macem kustomisasi parameter;telung mode sambungan kabel / bolt tembaga / standar 6,3 * 0,8 soket cepet kasedhiya kanggo sampeyan milih, kang trep kanggo nggunakake lan cepet kanggo nginstal.Nduwe kinerja sing apik banget kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur saka 10khz-30mhz.

Fitur

■ Filter EMI Single-Phase Saka Sekring lan Rocker Ngalih Lan Soket Tipe

■ Desain sirkuit Filter pindho, Sambungan kabel, instalasi gampang lan cepet

■ Filter kinerja dhuwur

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, sistem pangayoman geni, peralatan nglereni laser, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan lampu panggung, sistem kontrol kothak daya, sistem drive cahya LED, robot automation industri lan elektromagnetik Komplek liyane. peralatan lingkungan gangguan, kanggo mesthekake operasi normal lan aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda Gagal peralatan Bisa nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nglindhungi EMC conducted test radiation.

zsdg (3)

Piranti listrik

zsdg (4)

Peralatan testing

zsdg (5)

peralatan nglereni laser

informasi produk

 xdg (3)

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outline lan Dinemsions (mm)

xdg (1)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Terminal

Skema Listrik

Sertifikasi safety

Input

Output

DEB1-1A

3A

<2.0mA

Kawat

Kawat

 xdg (4)

 

 

 

CUL, CE

 

CQC, ROHS

DEB1-3A

6A

<2.0mA

Kawat

Kawat

DEB1-6A

10A

<2.0mA

Kawat

Kawat

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: