• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Produk

DBI5-S Single-Phase EMI Filter Of Two Fuses And Rocker Switch And Socket Type ——Rated Current 1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Rated Saiki: 1A-10A

■ desain antarmuka pin

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAI1 Single-Phase EMI Filter With Inlet Socket Type ——Rated Current 1A-15A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-15A
■ desain antarmuka pin
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DBI5 Single-Phase EMI Filter Of Fuse And Rocker Switch And Socket Type——Rated Current 1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise

■ Rated Saiki: 1A-10A

■ desain antarmuka pin

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAA1 Single Phase AC 220V EMI Filters/Noise Filters——Rated Current 1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DBA3-1 Compact Multipurpose type EMI Filter——rated current 1A-20A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-20A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

DAA2 Compact Multipurpose Type EMI Filter——Rated Current 1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DEA4-GD Series High-Attenuation Type Single-Phase EMI Filter——Rated Current 3A-20A

■ Filter Daya EMI Fase Tunggal AC 220V/Filter Noise

■ Rated Saiki: 3A, 6A, 10A, 20A, (kustomisasi)

■ Desain sirkuit panyaring ganda,Mode link rel

■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DEB1 Series High-Attenuation Type Single-Phase EMI Filter——Rated Current 1A-6A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A–6A
■ Desain sirkuit Filter pindho, Sambungan kabel, instalasi gampang lan cepet
■ Ing pita frekuensi 10Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DEA4 Series High-Attenuation Type Single-Phase EMI Filter——Rated Current 3A-20A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Dirating Saiki: 3A—20A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial
■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun
■ Ndhukung conto gratis
■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAP2 EMI Filter With On-Board Type Rated Current—1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ desain antarmuka pin
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAP1 EMI Power NoiseFilter With On-Board Type Rated Current—1A-10A

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ desain antarmuka pin
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAC42 EMI Power Line Noise Filter Series–Rated Current:40A—80A

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise
■ Rated Saiki: 40A-80A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAC41 3 Phase 4 Line EMI Power Noise Filter Series–Rated Current:6A—30A

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise
■ Rated Saiki: 6A—30A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS

DAC4 3 Phase EMI Power Line Noise Filter Series–Rated Current:40A—100A

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise
■ Rated Saiki: 40A-100A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS