• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Filter EMI Fase Tunggal DAI1 Kanthi Tipe Soket Inlet —— Dirating Arus 1A-15A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-15A
■ desain antarmuka pin
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Filter gangguan saluran listrik DAI1 Series EMI digawe saka dering lan kapasitor magnetik ferit manganese-seng berkualitas tinggi, lan nduweni kualitas proses kelas siji lan kinerja apik. Seri produk iki diprodhuksi dening perusahaan kita ditondoi dening antarmuka input soket IEC Standar, desain modular, volume cilik, rega murah, lan kinerja apik ing mecahaken gangguan frekuensi dhuwur saka 1mhz-30mhz.
lan iku Filter emi karo dipatèni apik saka mode umum lan gangguan mode diferensial.Prodhuk iki prasaja ing desain, nanging nduweni kinerja sing luwih apik, sambungan sing trep, panggunaan sing trep lan rega sing murah.Filter swara saluran listrik DAI1 Series EMI populer banget ing pasar jaban rangkah, lan akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.MOQ kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, sampeyan bisa hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter EMI AC Fase Tunggal Kanthi Tipe Soket Inlet

■ desain antarmuka pin

■ rasio dhuwur saka kinerja kanggo biaya moke

■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, animasi mesin game hiburan, sistem pangayoman geni, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan audio, lan peralatan liyane ing lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek, supaya minangka kanggo mesthekake normal. lan operasi aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda tingkat Gagal peralatan, nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nyedhiyani referensi kanggo pangembangan kothak daya EMC Panjenengan conducted radiation test ngiringan.

zxdg (1)

Mesin game

zsegf (7)

Peralatan medis

zxdg (5)

Sistem monitoring keamanan kutha

informasi produk

 zxdg (11)

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

DAI1-1A

1A

<0,5mA

 zxdg (4)

 

 

CUL, CE,CQC,ROHS

 

DAI1-3A

3A

<0,5mA

DAI1-6A

6A

<0,5mA

DAI1-10A

10A

<0,5mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)
DAI1-6A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)
DAI1-1A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)
DAI1-3A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)
DAI1-10A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: