• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DAA1 Fase Tunggal AC 220V EMI Filter/Filter Noise——Rated Current 1A-10A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 1A-10A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Filter swara garis daya EMI DAA1 digawe saka cincin magnetik ferit manganese-seng berkualitas tinggi lan kapasitor, lan nduweni kualitas proses kelas siji lan kinerja sing apik.Kanthi sambungan kabel, dawa kabel lan parameter materi bisa disesuaikan.Lan iku Filter emi karo dipatèni apik saka mode umum lan gangguan mode diferensial.Prodhuk iki prasaja ing desain, nanging nduweni kinerja sing luwih apik, sambungan sing trep, panggunaan sing trep lan rega sing murah.Filter gangguan saluran listrik DAA1 Series EMI populer banget ing pasar jaban rangkah, lan akeh pelanggan ing saindenging jagad ngubungi kita kanggo tuku akeh.Produk kita kualitas dhuwur lan terjangkau.Kita uga produsen profesional ing China.MOQ kita ora dhuwur.Yen sampeyan butuh conto, sampeyan bisa hubungi kita dhisik.Kita bakal menehi conto kanggo sampeyan mriksa kualitas.

Fitur

■ Filter daya AC EMI Fase Tunggal

■ Tujuan umum

■ Filter karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Filter swara saluran listrik EMI seri iki digunakake ing macem-macem peralatan disinfeksi lan pemurnian, peralatan pemotong laser, robot otomatis lan peralatan otomatis industri cilik liyane.

sdgs (2)

macem-macem peralatan disinfeksi lan pemurnian

sdgs (1)

peralatan nglereni laser

sdgs (3)

robot otomatis

informasi produk

 sdgs (4)

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

ukuran

Terminal

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

Input

Output

DAA1-1A

1A

<0,5mA

A1

 xfg (2)

 xfg (2)

 xfg (1)

 

 

CUL, CE

 

CQC, ROHS

DAA1-3A

3A

<0,5mA

A1

 xfg (2)

xfg (2)

DAA1-6A

6A

<0,5mA

A1

 xfg (2)

xfg (2)

DAA1-10A

10A

<0,5mA

A1

 xfg (2)

 xfg (2)

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: