• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DAC41 3 Phase 4 Line EMI Power Noise Filter Series–Rated Current: 6A—30A

Katrangan singkat:

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise
■ Dirating Saiki: 6A—30A
■ Desain sirkuit Filter pindho
■ Ing pita frekuensi 100Khz-30Mhz, nduweni mode umum sing apik banget lan kapabilitas gangguan interferensi mode diferensial

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

Kasus aplikasi saka produk seri Filter daya telung fase

Seri produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita ditondoi kanthi desain sirkuit panyaring standar, ukuran cilik, rega murah, lan kinerja sing apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur 100Khz-30Mhz.Padha wis digunakake digunakake ing kabeh jinis sistem telung phase ngoper sumber daya, ups lan peralatan daya elektronik liyane, kabinèt distribusi, lan peralatan daya elektronik telung phase liyane lan peralatan lingkungan gangguan elektromagnetik Komplek liyane, supaya minangka kanggo mesthekake normal lan operasi aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda tingkat Gagal peralatan, nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nyedhiyani layanan EMC Panjenengan Radiasi test ngiringan.

Fitur

■ Telung Phase AC 380/440VAC Filter EMI / Filter Noise

■ Tujuan umum

■ Fitur kompak, Gampang kanggo nginstal

Kasus aplikasi

Kasedhiya kanggo telung fase, telung baris peralatan sumber daya seri

informasi produk

 xdfh

Dirating voltase

380/440VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2750VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

>50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

Skema Listrik

Sertifikasi safety

DAC41-6A

6A

<2.0mA

 

 

 

CE,ROHS

DAC41-10A

10A

<2.0mA

DAC41-20A

20A

<3.0mA

DAC41-30A

30A

<3.0mA

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC41-6A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC41-10A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC41-20A

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DAC41-30A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: