• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

DBA4 Kompak Multipurpose Type EMI Filter——Rated Current 10A-30A

Katrangan singkat:

■ Filter EMI AC 220V Fase Tunggal/Filter Noise
■ Rated Saiki: 20A-30A
■ Tujuan umum,Produk iki murah
■ Filter EMI karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

■ Kita minangka pabrikan, fokus ing saringan EMI sajrone 14 taun

■ Ndhukung conto gratis

■ Kita duwe sertifikat CE UL ROHS


Detail Produk

Tag produk

introduksi produk

Produk seri DBA4 perusahaan kita ditondoi kanthi volume cilik lan rega murah.Ana telung mode sambungan kanggo sampeyan: bolt kuningan / standar 6.3 * 0.8 soket cepet, sing trep kanggo nggunakake lan cepet kanggo instalasi.Wis kinerja apik kanggo ngatasi gangguan frekuensi dhuwur saka 1mhz-30mhz.

Fitur

■ Filter daya AC EMI Fase Tunggal

■ Tujuan umum

■ Filter karo dipatèni apik kanggo umum-mode lan diferensial-mode gangguan

Kasus aplikasi

Padha wis digunakake digunakake ing macem-macem Perkakas listrik, peralatan testing, peralatan medical, sistem pangayoman geni, peralatan nglereni laser, sistem ngawasi keamanan kutha, peralatan lampu panggung, sistem kontrol kothak daya, sistem drive cahya LED, robot automation industri lan elektromagnetik Komplek liyane. peralatan lingkungan gangguan, kanggo mesthekake operasi normal lan aman saka peralatan iki, èfèktif nyuda Gagal peralatan Bisa nyuda gangguan saka sinyal frekuensi dhuwur kanggo peralatan peripheral lan kothak daya, lan nglindhungi EMC conducted test radiation.

zsegf (5)

Sistem penggerak lampu LED

zsdg (5)

peralatan nglereni laser

zsegf (7)

Peralatan medis

informasi produk

 zxgf

Dirating voltase

1115/250VAC

Frekuensi Line

50/60Hz

Tes Tegangan

1500VDC (line/line)

2150VAC (line/ground)

Ketahanan Isolasi

> 50MΩ@500VDC

Kategori iklim

25/085/21

Gambar Outine lan Dinemsions (mm)

DAA1  Series EMI power noise filters (3)

Daftar produk umum

Bagian No.

Rated Saiki

Arus bocor

ukuran

Terminal

Skema Kelistrikan

Sertifikasi safety

Input

Output

DBA4-10A

10A

<0,5mA

A4

Bolt / Terminal

Bolt / Terminal

 

 

 

CUL, CE, CQC, ROHS

DBA4-20A

20A

<0,5mA

A4

Bolt / Terminal

Bolt / Terminal

Parameter iki mung produk spesifikasi, kita ndhukung kustomisasi parameter

Mundhut Selipan

zsegf (13)
zsegf (15)

DAA1  Series EMI power noise filters (2)

DBA4-20A/ DBA4-30A


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: